top of page

Eco living

Ecolivinghome.jpg

Eco living is een verzamelnaam voor slim en efficiënt wonen. 
In een tijd waarin een huis kopen voor starters erg moeilijk is, de woonlasten stijgen en er te weinig betaalbare woningen worden gebouwd is Eco living relevanter dan ooit. 

Eco Living is een project waar al jaren over is nagedacht en steeds verder is uitgewerkt. Er is volop keuze uit slimme woningen, en de duurzame technieken voor zelfvoorzienend wonen zijn ook steeds beter en talrijker geworden. 

Ten aanzien van het bouwen zijn ook stappen gezet. Er wordt namelijk niet gebouwd maar neergezet dus 'roerend goed' en op het erf van een ander. 

Binnenkort start de campagne richting erfgrondbezitters en gemeenten om de locatie van de eerste Eco living te realiseren. Ook ten aanzien van de financiering wordt niet gekeken naar het verleden maar naar de toekomst. Er wordt een eco living corporatie opgericht die eigenaar zal worden van de woningen.
Maar verkoop is ook mogelijkheid.

EE

De eerste Eco Living is reeds verkocht en gaat dienen als een buurt- eethuis en bestaat uit twee grote containers en 1 kleine voor keuken en sanitair. Verwachte opleverdatum eind Mei. 

Wij bieden investeerders direct de kans op een mooi rendement van 6% per jaar Wij hebben reeds veel tijd en geld geïnvesteerd in de voorbereidende fase van de Eco living woningen daarom bieden wij nu de gelegenheid aan investeerders.

Indien u interesse heeft om te investeren klik dan hier. 

Binnenkort organiseren we weer een informatiebijeenkomst vanwege de belangstelling en succes van de eerste in Het Cruydenhuisch, Toegang is gratis. Om u aan te melden en voor meer informatie vult u het contactformulier in. 

Voor meer informatie ove de Eco living woning en de voortgang klikt u hier. 

bottom of page