Buurtloterij.png

12 maart 2020

Buurtloterij

De buurtloterij is een gestructureerde aanpak om veel waardevolle initiatieven van buurtbewoners te realiseren, te financieren en te promoten voor hun buurt.  

Toekomst van Nederland

12 januari 2020

beGRIP

Een sociaal financieel hulpverleningsorganisatie waar begrip voor de financiele stress van de 'schuldenaar' centraal staat en zorg voor overzicht en oplossen van financiele problemen. beGRIP is ook een incassoburerau die door fatsoenlijke bedrijven met oog voor hun klantsituatie ingezet kunnen worden. 

Het Cruydenhuisch

16 oktober 2018

Het Cruydenhuisch

Een locatie met zalen voor evenementen, bijeenkomsten en restaurant voor gezonde en betaalbare maaltijden. Tevens een locatie voor sociale opvang en herintreding in de samenleving en leerbedrijf. 

voedseltuinen.jpeg

20 oktober 2019

Voedseltuinen Noord-Brabant

Steeds mensen willen voedsel - groente en fruit van dichtbij. Voedseltuinen Noord Brabant deelt de kennis over het beginnen, aanleggen, onderhouden en beheren van voedseltuinen. 

Op het moment een voedseltuin van 1 hectare aan het realiseren in Oss. 

Ecolivinghome.jpg

1 januari 2020

Eco living- Zorgland

Dit is een groot project van Eco living om 'Zorgland' te realiseren voor 24 ouderen en 12 gezinnen. Het is een volledig zelfvoorzienende locatie inclusief voedsel, zorgfaciliteiten, zwembad en meer.  

96930583-f4b1-4e78-8067-8a8bd3f2a2b6-med

14 februari 2020

Zorgcooperatie Stratum

Hoe langer oudere mensen in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen, hoe langer ze gezond blijven en de zorgkosten voor de samenleving lager blijven. 

De zorgcooperatie Stratum voorziet de ouderen van de vereiste zorg, ondersteuning en bemiddeling.