top of page

Toekomst van Nederland campagne & (E)-book 2021

In de afgelopen jaren mogen bijdragen aan de start en promotie in combinatie met fondsenwerving van diverse social startups. 
 

Dankzij de acties van Toekomst van Nederland van 2020 & bijbehorende E-book willen we vele social impact en waardevolle initiatieven aan het grote publiek presenteren die actief zijn in alle 12 sectoren van onze samenleving. 

Infra, Health ( zorg), Government ( Overheid, bestuur), Environment ( Natuur & Milieu), Economics, Education, Art  ( Kunst), Spirituality Science ( Wetenschap), Relations ( Netwerken), Media en Justice ( Recht)

In 2010 hebben we een 14tal korte artikelen geschreven genaamd 'Wereld van Morgen in 2020 en  in diverse kranten gepubliceerd over de positieve impact van ontwikkelingen in 2010 doorvertaald naar 2020. 
De artikelenbundel kunt u hier downloaden. 

Media

Via series persberichten en artikelen in de regionale media, netwerken, partners, google advertenties, lokale tv en meer bereiken we vele mensen in Nederland waaronder vele geïnteresseerden in uw impactvol initiatief. 

Wat kan deelname aan de campagne voor u betekenen? 

1. Vermelding in overzicht ( gratis) 

Deel met ons uw contactgegevens, website zodat we u aan overzicht kunnen toevoegen. 

2. Deelname aan Toekomst van Nederland E-book

Het E-book wordt in februari uitgegeven met de mogelijkheid voor een geprint exemplaar.

Het E-book wordt gepromoot en gedeeld met alle gemeenten, relevante netwerken, media, en politiek. 

Een pagina in het E-book bedraagt maar € 25 (incl.. btw).  

- Iedereen krijgt een full color pagina in het E-book en vermelding op de website op www.toekomstvannederland.nu Om deel te nemen klikt u hier.  

3. Podium van Toekomst van Nederland

Deelname aan het podium heeft nog meer te bieden voor maar € 45 (incl. btw): 

- Full color pagina in het E-book. 

- Een pagina op www.toekomstvannederland.nu.   

- Deelname aan de monitor. Uw voortgang, behoefte en resultaten worden gedeeld. 


Om deel te nemen klikt u hier.  

4. Programma van Toekomst van Nederland

Naast het E-book, pagina op website is het ook mogelijk om deel te nemen aan het promotie programma van Toekomst van Nederland. Het programma bestaat uit een video die wordt gedeeld en geplaatst op het Youtube kanaal met actieve online promotie. Wij werken samen met Marleen Hoftijzer voor de videoproductie. 

De kosten voor het programma kan met behulp van een fondsenwervende actie worden opgehaald. Indien u interesse heeft in deelname aan het programma klik dan hier om meer informatie aan te vragen. 

 

Deelname aan het programma is zeer goed te combineren met het organiseren van een crowdfunding campagne. Toekomst van Nederland kan u hierin adviseren.   

bottom of page