top of page

Ecoliving

Ecoliving is een verzamelnaam voor slim en efficiënt wonen. 
In een tijd waarin een huis kopen voor starters erg moeilijk is, de woonlasten stijgen en er te weinig betaalbare woningen worden gebouwd is Eco living relevanter dan ooit. 

Ecoliving is een project waar al jaren over is nagedacht en steeds verder is uitgewerkt. Er is volop keuze uit slimme woningen, en de duurzame technieken voor zelfvoorzienend wonen zijn ook steeds beter en talrijker geworden. 

Ten aanzien van het bouwen zijn ook stappen gezet. Er wordt namelijk niet gebouwd maar neergezet dus 'roerend goed' en op het erf van een ander. 

Binnenkort start de campagne richting erfgrondbezitters en gemeenten om de locatie van de eerste Eco living te realiseren.

Ook ten aanzien van de financiering wordt niet gekeken naar het verleden maar naar de toekomst. Er wordt een eco living corporatie opgericht die eigenaar zal worden van de woningen.
Maar verkoop is ook mogelijkheid.

ERP

De eerste Ecoliving is reeds verkocht en gaat dienen als een buurt- eethuis en bestaat uit twee grote containers en 1 kleine voor keuken en sanitair. 

Aantrekkelijk rendement

Wij bieden investeerders direct de kans op een mooi rendement van 6% per jaar Wij hebben reeds veel tijd en geld geïnvesteerd in de voorbereidende fase van de Ecoliving woningen daarom bieden wij nu de gelegenheid aan investeerders.

Indien u interesse heeft om te investeren klik dan hier. 

Comfortabel en betaalbaar wonen, en zelfs levensloopbestendig is vandaag al mogelijk. 

 'David Berg' - Initiatiefnemer Ecoliving

Ons verhaal

Als versneller van Toekomst van Nederland bijgedragen aan de versnelling en realisatie van vele waardevolle initiatieven ten bate van kwaliteit van leven van onze medemens. 

Op bepaalde terreinen gaat het ons niets snel genoeg zoals zorg, wonen, financiering, financiele dienstverlening en politiek. 

Eco living is onze bijdrage aan het verminderen van de woningnood en voor starters en ouderen. 

David Berg
linkedin

Our Mission

Ons aanbod  

- Comfortabel wonen
- Betaalbaar voor koop of huur

- Zeer lage woonlasten

- Assistentie in vinden locatie

- Levensloopbestendig  

Voor meer informatie klik hier 

Bestel uw ecoliving vandaag nog! 

bottom of page