Investeringsvoorstel 

Om het woningentekort op te lossen is een andere aanpak nodig. 

Het grote tekort op de woningmarkt en het gebrek aan betaalbare woningen voor starters. ouderen en migranten vergt in deze tijd een andere aanpak en een andere type woning. 

Het is tegenwoordig namelijk prima mogelijk om te wonen met lagere woonlasten dankzij de toenemende populariteit van Tiny houses in Nederland. Ook omarmen steeds meer gemeenten deze vorm van wonen door het aanbieden van grond en op maat regelgeving aan voor het plaatsen of bouwen van Tiny Houses. 

ZORGLAND

Met o.a. “Zorgland” bieden wij ouderen de mogelijkheid door ook zorg dichtbij te regelen, om laagdrempelig te wonen met lagere woonlasten op het terrein van boerderijen.  

Ecoliving bouwt namelijk  woningen die volledig zelfvoorzienend zijn en met zeecontainers als basis. Ecoliving bouwt overigens klein en groot dus ook woningen geschikt voor gezinnen. 

 

Partners 
Ecoliving werkt met partners voor elke relevante aspect van realisatie en focust op relaties met gemeenten, focus op belangenverenigingen van doelgroepen, focus op techniek leveranciers, levering en afwerking van de container.

Projecten

De belangstelling voor Ecoliving is heel groot, en er wordt nu concreet al een Ecoliving 

gebouwd in ERP als buurt- eethuis. Daarnaast zijn wij actief betrokken bij projecten in 

Oss (NB), Waalre (NB), Lieshout (NB) en Cuijk (GLD), maar meer projecten 

zullen volgen na de marketingacties die nu uitgevoerd worden.

10 investeerders gezocht van maximaal € 5000 en 5% per jaar voor max. 2 jaar. 
Om een grote stap te kunnen maken en meer opdrachten te verwerven zoeken wij op korte termijn naar € 50.000 en niet meer. Hiervoor nodigen wij 10 potentiële investeerders uit die eerder met hun expertise en netwerk zullen bijdragen aan de verkoopdoelstellingen van Ecoliving van minimaal 50 Ecoliving woningen dit jaar, en 100 en meer volgend jaar. 


Een investeerder mag niet meer dan € 5000 investeren. Deze investering wordt terugbetaald in n maximaal 2 jaar met 5% rente per jaar.

We benaderen momenteel potentiele investeerders die ieder met hun kennis en netwerk een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van Ecoliving. Het betreft o.a. ervaring met media, gemeenterelaties, financiering, juridisch advies, reclame, duurzame technieken, cpo, ouderenbelangen, bouw en anderen. De 10 investeerders komen een paar keer jaar bij elkaar en zullen ook de waarde ervaren van de synergie van de relaties en kennis. 

Aanvragen gedetailleerd investeringsvoorstel. 

Indien u interesse dan sturen wij u het investeringsvoorstel toe. Klik hier om aan te vragen.

 

Indien u vragen heeft neem dan gerust contact op,

David Berg & Stan Jansen
Managing partners

Ecoliving Nederland
 

Heading 1

Eco living
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

© 2019 Eco living  by Toekomst van Nederland. Kalmoesplein 73, 5643 LM Eindhoven

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now