top of page

Ecoliving Coöperatie

Ecoliving is een verzamelnaam voor slim en efficiënt wonen. 
In een tijd waarin een huis kopen voor starters erg moeilijk is, de woonlasten stijgen en er te weinig betaalbare woningen worden gebouwd is Ecoliving relevanter dan ooit. 

Ecoliving is een project waar al jaren over is nagedacht en steeds verder is uitgewerkt. Er is volop keuze uit slimme woningen, en de duurzame technieken voor zelfvoorzienend wonen zijn ook steeds beter en talrijker geworden. 

Inmiddels hebben we ook geconstateerd dat er nog heel veel moet gebeuren om betaalbaar wonen voor de vele woningzoekenden mogelijk te maken, daarom bouwen wij niet langer zelf betaalbare woningen maar bieden wij een platform voor alle betaalbare woningaanbieders op www.wonenvooriedereen.com

Aantrekkelijk rendement

Een investering in de Ecoliving certificaten biedt elke investeerder een mooi rendement van 6% per jaar. Tevens maakt het betaalbaar wonen mogelijk voor inwoners met een kleine portemonnee. Ook is er gelegenheid voor de bewoners om na 15 jaar hun eigen "betaalbare woning" te kopen. 

 

Op deze manier kan er grond worden aangekocht en woningen worden geplaatst die alleen zelfvoorzienend zijn. De certificaathouders zijn eigenaar van de grond en verhuren de woningen aan de bewoners. 

Voor meer informatie klikt u hier. 

Comfortabel en betaalbaar wonen, en zelfs levensloopbestendig is vandaag al mogelijk. 

 'David Berg' - Initiatiefnemer Ecoliving

Ons verhaal

Als versneller van Toekomst van Nederland bijgedragen aan de versnelling en realisatie van vele waardevolle initiatieven ten bate van kwaliteit van leven van onze medemens. 

Op bepaalde terreinen gaat het ons niets snel genoeg zoals zorg, wonen, financiering, financiele dienstverlening en politiek. 

Eco living is onze bijdrage aan het verminderen van de woningnood en voor starters en ouderen. 

David Berg
linkedin

Our Mission

Ons aanbod  

- Comfortabel wonen
- Betaalbaar voor koop of huur

- Zeer lage woonlasten

- Assistentie in vinden locatie

- Levensloopbestendig  

Voor meer informatie klik hier 

Bestel uw ecoliving vandaag nog! 

bottom of page