top of page

CCertificaten / Ecoliving Coöperatieety

COOPERATIE

De Home4less woningen zijn natuuerljk ook in bruikleen te krijgen. De Ecoliving coöperatie financiert dan de bouw van de Home4less woning. Met de bruikleenvergoeding ontvangen de coöperatie leden hun investering terug met rendement naast het rendement van directe verkoop. 


Coöperatie leden- certificaathouders kunnen onderling hun certificaten verhandelen. De waarde van de certificaten wordt op basis van regelmatige taxaties bepaald.


RAAD VAN TOEZICHT

De leden van de coöperatie vormen ook een belangrijk netwerk om meer locaties voor Home4less units te vinden en te realiseren. Een groot deel van de leden wordt specifiek uitgenodigd voor zijn of haar kennis en netwerk. 

 

Home4less woningen gaan zeker meer dan 30 jaar mee en langer dankzij regelmatig onderhoud en voldoen aan het bouwbesluit. De technieken zoals zonnepanelen en accu's kunnen tussentijds worden vervangen voor meer rendement indien nodig. 

Locaties

Home4less locaties en klanten worden geworven door het delen van artikelen in de online en offline media en via de eigen netwerken.
 

In samenwerking met www.wonenvooriedereen.com worden grote landelijke activiteiten en campagnes georganiseerd om gemeenten, provincies en het grote publiek te informeren over de vele mogelijkheden van betaalbaar wonen voor iedereen. 

Heading 1

bottom of page