Succesverhalen Crowdfunding

 

Crowdfunding is reeds voor vele ondernemers en starters een succes gebleken, doordat ze de campagne vanaf het begin goed hebben voorbereidt en georganiseerd. Het activeren van een project op een crowdfundingplatform is geen enkele garantie op succes. Ervaar de succesvoorbeelden om van te leren en voor uw onderneming en startup toe te passen. 

 

Snappcar is het voorbeeld van hoe u als bedrijf u ambitie communiceert en de massa in beweging krijgt en houdt. Snappcar heeft 560% van haar crowdfunding doel van 100.000 euro bereikt mede omdat ze reeds een actief relatiebestand hadden opgebouwd, maar ook omdat ze reeds hun echte ambitie vanaf het begin met iedereen hebben gedeeld en de juiste constructie hadden gekozen voor optimale betrokkenheid. 

 

Voor meer succesverhalen van Oneplanetcrowd klikt u hier. 

Nerdalize heeft succesvol haar eerste crowdfundingronde op symbid afgerond. Nerdalize is een bedrijf dat thuisverwarming op basis van serverhitte ontwikkelt.

 

De laatste EUR 11.000 is in één week bij elkaar gehaald. In totaal is er EUR 50.000 in drie maanden via online investeringsplatform Symbid opgehaald; de investeerders worden gezamenlijk voor 3.5% eigenaar.

 

Voor meer succesverhalen mogelijk gemaakt door Symbid klikt u hier. 

WAKA WAKA is een van de meeste bekende succesvolle crowdfunding projecten. WAKA WAKA maakt led lampen op zonne-energie en combineert goed doen met kwaliteit. 

WAKA WAKA heeft eerst een symbid campagne georganiseerd om relevante investeerders, die toegang verschaffen tot kennis, doelgroepen en techniek en vervolgens een grote crowdfunding campagne simultaan op www.oneplanetcrowd.nl en www.kickstarter.com

 

Lees hier een artikel over hun aanpak en succes. 

De nieuwe zorgverzekeraar ANNO12 is een initiatief van Rob Adolfsen, Michiel Alkemade en Petwin Verkerk. Met veel energie en enthousiasme wordt er door ons gewerkt om verandering in de wereld van zorgverzekeringen mogelijk te maken. Dingen echt anders en beter doen, is waar we ons hard voor maken. Verandering waarbij u bepaalt wat er gebeurt.

 

Annp 12 heeft 600.000 euro opgehaald om hun ambitie te realiseren. 

 

Voor meer succesverhalen van www.crowdaboutnow.nl klikt u hier.