Partners Crowdfunding Den Bosch

 

Crowdfunding Den Bosch is een samenwerking tussen gemeente Economische Zaken Den Bosch, Kamer van Koophandel, Ondernemerslift + en Financering Nederland (Financiering Noord-Brabant).  

Gemeente Den Bosch

De ondernemer centraal bij Economische Zaken. 

s-Hertogenbosch is een stad die een attractieve Bourgondische binnenstad combineert met een modern en innovatief bedrijfsleven.

 

Dit bedrijfsleven groeit sterk in met name de sectoren zakelijke dienstverlening, handel, de financiële sector en Human Health. ‘s-Hertogenbosch is de vijfde kantorenstad van Nederland en staat bekend om zijn innovatieve projecten, zoals het Paleiskwartier.

 

Klik hier voor meer informatie en contact.

Kamer van Koophandel

Ondernemers verlangen steeds meer, ook van overheidsinstellingen, een snelle en eenvoudige en bij voorkeur plaats en tijdsonafhankelijke 24/7 bereikbare (m.a.w. digitale) dienstverlening. Het ministerie Economische Zaken wil de publieke dienstverlening aan ondernemers dan ook moderniseren.

 

De vorming van één nieuwe landelijke Kamer van Koophandel (per 1 januari 2014) waarin ook de innovatiestimulering van Syntens is ondergebracht, maakt deel uit van dit overheidsbeleid.

 

Klik hier voor meer informatie en contact.

 

Ondernemerslift +

OndernemersLift+ gunt ondernemers succes! 
Als netwerk van Overheid, Ondernemers en Onderwijs ondersteunt, faciliteert en stimuleert OndernemersLift+ innovatieve startende en groeiende (student)ondernemers in de regio Noordoost-Brabant.

OndernemersLift+ biedt nadrukkelijk de mogelijkheid contact te leggen met haar partners, zodat deze direct van waarde kunnen zijn bij het creëren van groeikansen en realiseren van uw ideeën en ambities.


Wij zetten ambitie graag om in actie. U ook?

Klik hier voor meer informatie en contact. 

 

Financiering Nederland

Financiering Nederland is een nationale organisatie dat als een van de eerste crowdfunding in Nederland heeft geintroduceerd, en vele ondernemers, starters en maatschappelijke organisaties heeft getraind en heeft bijgestaan naar succesvolle crowdfunding. 

Financiering Nederland werkt samen met alle crowdfunding platforms in Nederland en met belangrijke internationale platforms, en met vele andere bronnen en netwerken van financiering. 

Financiering Nederland focust zich op regio's en is daaorm uitvoerder van cowdfunding den bosch.  

Financiering Noord-Brabant is haar eerste provincieplatform, en binnenkort gaan Overijssel en Gelderland ook van start. 

 

Klik hier voor meer informatie en contact.