top of page

Over ons 

Toekomst van Eindhoven is een logisch resultaat van alle activiteiten en initiatieven die ik heb geïnitieerd en heb ondersteund in de afgelopen jaren. 

Toekomst van Nederland is de landelijke naam waarmee social impact wordt gerealiseerd en waarmee vele fondsen zijn geworven voor waardevolle initiatieven. 

Een van mijn motto´s is dat we niet teveel praten maar doen! Daarom ook vele initiatieven gestart om vervolgens over te dragen aan anderen. 

Op het moment ook nog actief in de horeca met Het Cruydenhuisch, zelfvoorzienende bouw met Ecoliving, en zorg met de zorgcorporatie.  

Toekomst van Eindhoven is een initiatief om een platform te bieden met kennis, advies en verbinding om zoveel mogelijk waardevolle ideeen te realiseren en bij te dragen aan de groei en continuïteit van bestaande initiatieven. 

Volgend jaar maart zijn er weer gemeenteraads verkiezingen waar indien gewenst Toekomst van Eindhoven aan kan deelnemen om nog meer aandacht en ondersteuning te bieden aan de vele initiatieven die Eindhoven rijk is. 

Het leven is een avontuur dus ga aan de slag met uw idee! 

Met vriendelijke groet, 

David Berg

Vul dit contactformulier in voor contact of stuur een chat via www.facebook.com/toekomstvannederland

Bedankt voor uw bericht.

91375053_3017922854895734_76591898901893
bottom of page