Search
  • Het Cruydenhuisch

The Social Kitchen voor werkervaring en/ of starten horecaonderneming

Vorig jaar hadden we met succes de 'Chefkok Eindhoven' georganiseerd. Een kook competitie tussen talentvolle koks uit Eindhoven. Gabi Dodoiu was uiteindelijke de winnares en zij heeft inmiddels haar eigen food experience onderneming voor catering en evenementen.


In oktober organiseren wij de Wij(k) koken competitie waar talentvolle koks uit de diverse wijken van Eindhoven de strijd met elkaar aangaan voor de beste 'culinaire' wijk van Eindhoven.


Maar al veel eerder starten we met "The Social Kitchen" een programma waarin wij talentvolle koks met een ambitie in de horeca de gelegenheid bieden om op zondag en maandag een menu aan te bieden voor nuttiging in het restaurant of voor afhalen en bezorging. Tevens mogen ze gebruikmaken van een kookeiland voor het bereiden van maaltijden voor catering en bezorging.

De deelnemers die in de bijstand zitten of een uitkering hebben komen in aanmerking voor The Social Kitchen. Met de begeleiding van Het Cruydenhuisch met horecakennis, pr en marketing willen we de deelnemers de kans bieden om succesvol een eigen inkomen te genereren.


Er zijn inmiddels als een aantal kandidaten, maar er is nog ruimte voor twee deelnemers. Met het UWV maken we duidelijke afspraken.


Indien u interesse heeft stuur dan een email naar kantoor@hetcruydenhuisch.nl ovv The Social Kitchen of bel naar 040 2024583.
28 views0 comments