top of page

Het Kennisloket

De zes kritieke succesfactoren zijn niet los van elkaar te zien, maar zijn onderling verbonden en vormen de kern van uw succes vandaag en morgen.
Per succesfactor hebben we relevante informatie en links verzameld waar u succes mee kunt hebben. 

Indien u suggesties heeft voor aanvullingen of uw eigen artikel en of e-book laat het ons dan weten via het contactformulier. 

Uw personeel kan op vele manieren extra bijdragen aan het succes van uw onderneming. Steeds meer bedrijven maken van medewerkers echte stakeholders, gun u zelf dat ook! 

U heeft meer relaties dan u denkt. Volg het voorbeeld van steeds meer bedrijven om hun  meer deelgenoot te maken als innovator, verkoper, servicemederker. En bespaar op die manier niet alleen veel kosten maar maak ook meer winst. 

Elke onderneming moet in beweging blijven, en stilstand is geen optie. U heeft reeds alles in huis om succesvol te innoveren, leer van uw concurrenten en creeer een 'voorspellende markt'. 

Er zijn vandaag meer kanalen dan ooit tevoren, waar u rendeert uw tijd het meest. Welke mix van kanalen levert u het meeste op, en vandaag gaat het om brengen en halen, en dus niet alleen halen! 

Met ruim 50 businessmodels om uit te kiezen, en de vele marketingkanalen, is verkoop het resultaat van uw relatiebeheer, aanbod voor potentiele relaties en uw kennis van zaken. Uw markt wacht op u!

Financiering is niet meer het alleenrecht van banken, maar veel leuker en makkeljker geworden. Het gaat nu meer om wanneer en hoeveel dan het kan niet! Omarm de vele mogelijkheden. 

bottom of page